news & events - current events

 • Networking & Social összejövetel Dr. Horváth Gábor és felesége Lonkai Horvath Gabriella tiszteletére, 2007 június 6-án este 7 óra
 • Helyszín: a Magyar Köztársaság Főkonzulátusa, 227 East 52nd Street, New York, NY 10022
 • Szeretettel meghívunk minden kedves barátunkat a New York Hungarian Connection (NYHC) nyáreleji networking/social rendezvényére, amelyet Dr. Horváth Gábor főkonzul es felesége Horváth Lonkai Gabriella tiszteletére rendezünk.

  Gábor idén nyáron zárja le azt a korszakalkotó öt évet, ami hozzásegített például a mi szervezetünk létrejöttéhez is! Gábornak köszönhető, hogy támogatásával kialakult egy dinamikus professzionális közösség a New York es környékén élő magyar fiatalok között, amiből aztán létrejött egy hatékony networking szervezet. Más országok és intézmények 'alumni' tagjaniak már volt ilyen közösségük, ami mind szociális mind szakmai téren fontos része volt életüknek, de a magyar fiatalok számára korábban ilyen itt New Yorkban, sőt mondhatni az Egyesült Államokban sem volt. Gábor érdeme, hogy most ilyen széles körben bővíthetjük és gazdagíthatjuk kapcsolatrendszerünket New York és környékén, még akkor is ha nem a Columbiára vagy az NYU-ra jártunk.

  A június 6-i esemény nagyszerű alkalom ezt a folyamatot erősiteni, es kihasználni a vissza nem térő alkalmat, hogy még egyszer együtt jól érezzük magunkat Gábor es Gabi társaságában, mielőtt egy új fejezet nyílik életükben. Természetesen mi még utána is sokat fogunk találkozni a NYHC rendezvényein, sőt reméljük Gáborékat is lesz alkalmunk újra körünkben látni. A június 6-i esemény viszont egyedülálló alkalom, hogy megköszönjük Gábornak a sok felejthetetlen eseményt, amelyhez a Konzulátus az ő vezetése alatt megnyitotta kapuit.

  Reméljük minél többen el tudtok jönni, hogy együtt üdvözöljük Gáborékat és további sok sikert kivánjunk nekik!

  Kérjük jelezd részvételi szándékodat legkésőbb május 31-ig emailben a nyhconn@yahoo.com címre.

  New York Hungarian Connection